Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Terapie vertebrala

Membru Bizoo de 14 ani.
4.90
5 stars: Exceptional
30 pareri

Aparat laser terapeutic 30-D Terapie Vertebrala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Faceti cunostinta cu dispozitivul analgezic util, ce functioneaza cu laser de putere mica ce poate ajuta la ingrijirea zilnica a sanatatii. Functioneaza ca un dispozitiv de fizioterapie ce poate fi utilizat la domiciliu dvs.

Aparatul este o combinatie de lasere de putere mica cu lungime de unda de 650 nm si 808 nm, care, prin expunerea directa, a diferitelor zone ale corpului dvs.(genunchi, articulatii ale gatului sau coloanei vertebrale, etc.), poate imbunatati microcirculatia sanguina si metabolismul in zona expusa, respectiv se sigura un aport crescut de sange la nivelul tesuturilor deteriorate. In plus, poate creste rezistenta la rupere a tesutului, accelereaza vindecarea tesuturilor lezate in activitatiile sportive si poate atenua durerea si/sau reduce inflamatia.

Utilizare
Utilizarea aparatului cu laser de putere mica nu provoaca nici un fel de traume sau leziuni. Unghiul de divergenta a laserului cuprinde zone intre 35 si 45 de grade, incluzand reflexia dirijata si difuza din tesut. In cazul radiatiei perpendiculare pe suprafata, diametrul real este de 5 pana la 10 ori mai mare decat diametrul sursei de lumina laser.

In comparatie cu tratamentul cu lumina ultravioleta si infrarosie, respectiv cu microunde, laserul de putere mica este sigur si are multe avantaje:

Ofera o putere mai stabila in comparatie cu laserul cu heliu-neon si laserul cu argon, si se poate utiliza fara tensiune inalta. Si durata de viata este mai lunga, ce asigura o utilizare fara probleme in medie de aprox. 10 000 ore.
Instalatia lucreaza cu laser de putere mica cu lungime de unda de 605nm si 808nm. Laserul cu lungime de unda de 808 nm dispune de o capacitate de penetrare deosebit de ridicata, care isi face simtit efectul analgezic si de regenerare a tesutului pana la 5-7 centimetri sub piele.
Utilizarea laserului in doze mici poate diminua inflamatia, influenta coagularea sangelui si diminuarea edemului. Prin cresterea puterii, efectul terapeutic se aplica si tesuturilor lezate, inclusiv in leziunile sportive si este potrivit in reabilitare.
MECANISMUL DE ACTIUNE
Efect de stimulare a circulatiei sangelui
Laserul actioneaza in mod direct asupra zonei lezate, asupra fluxului sanguin deteriorat sau a ganglionul simpatic care se gaseste in acea zona. Poate stimula microcircultia sanguina si substantele nutritive pentru a accelera metabolismul si pentru a ameliora astfel simptomele.
Efect antiinflamator
Laserul  actioneaza in zona afectata, accelerand astfel activitatea fagocitelor si creste imunitatea reduce rapid inflamatia.
Atenuarea durerii
Dupa expunerea la laserul din tesutul lezat se poate elibera un compus cu efect de calmare a durerii. In plus, laserul poate reduce viteza de transmitere a stimulilor, intensitatea si frecventa impulsurilor, reducand astfel durerea.
Accelerarea regenerarii tesutului
Expunerea la laserul poate accelera dezvoltarea de noi vase de sange si poate stimula refacerea tesutului granular, in timp ce este accelerata sinteza proteinelor. Capilarele sunt un element cheie al tesutului granular, care este indispensabil in vindecarea ranilor. Prin  sigurarea unei alimentari imbunatatite cu oxigen, se va accelera metabolismul si maturizarea diferitelor celule utile in regenerarea tesuturilor, respectiv producerea fibrelor de colagen, formarea si dezvoltarea legaturilor incrucisate.
Instrumentul nostru multifunctional cu laser de putere mica poate fi utilizat in combinatie cu principiile din acupunctura, ale medicinei traditionale chinezesti, cu terapia originala de „acupunctura cu laser” si terapia cu „lumina polarizata”.

Acesta poate fi utilizat:
Pe puncte de acupunctura, cu efecte benefice in diferite afectiuni precum dureri de cap, vertij, varice, nevralgie trigeminala, facioplegie, spondiloza cervicala, neurastenii, diabet, sciatica, etc. Tratament sistematic creativ pentru suprafete mari, articulatii sau puncte de acupunctura. Este capabil sa actioneze pe mai mult de 40 de puncte de acupunctura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura